Mobilna aplikacija

Android 6+

POZIVNIK in ODZIVNIK

Glasna sirena in pošiljanje odgovora, skupaj z oddaljenostjo, z le enim samim potegom prsta

NAVIGACIJA

Navigacija od trenutne lokacije, do kraja nesreče, s samo enim klikom znotraj mobilne aplikacije

LOKACIJA

Pošiljanje trenutne lokacije gasilca ali ekipe gasilcev, ter prikaz na interaktivnem zemljevidu

NAPOVED VAJ

Pošiljanje SMS iz aplikacije in zbrane povratne informacije o udeležbi gasilcev vedno na dosegu!

POZIVNIK IN ODZIVNIK

Poglavitna funkcija mobilne aplikacije FireApp je omogočanje hitre, pregledne in preproste komunikacije v času interventnega poziva.

Samodejni vklop telefona in glasna sirena ob prejemu poziva, pritegneta večjo pozornost gasilca, ki bo z enim samim potegom po zaslonu sporočil svojim kolegom, če se bo intervencije udeležil ter kako daleč je do zbirnega mesta. Oddaljenost gasilca bo aplikacija FireApp, preko internetne povezave ali SMS, samodejno pošiljala vsakih 15 sekund (SMS se avtomatsko pošlje po 1 minuti brez internetne povezave), vse dokler gasilec ne bo dosegel zbirnega mesta.

Vodja intervencije bo preko mobilne aplikacije FireApp, in preko zaslona v garaži gasilskega doma, tako imel na razpolago podatke, s katerimi bo lahko pričel z načrtovanjem poteka intervencije mnogo prej, kot običajno.

NAVIGACIJA

Zavedamo se, kako pomembna je vsaka sekunda, ko je potrebno ljudem v težavah nuditi hitro pomoč.

Zato smo v aplikacijo FireApp vključili tudi algoritem, za samodejno zaznavo naslovov in koordinat iz teksta poziva ter v aplikacijo integrirali Google navigacijski sistem. Tako lahko začnemo z navigacijo do kraja nesreče z enim samim klikom znotraj aplikacije FireApp.

Primer poziva: "RECO-LJ: Stanovanjski požar Celovška 226 LJ. Takoj na zbirno mesto!"

Aplikacija FireApp bo ob prihodu na zbirno mesto ponudila možnost navigacije in z enim samim klikom na gumb, zagnala Google navigacijo od trenutne lokacije do Celovška cesta 226, 1000 Ljubljana, Slovenia

LOKACIJA

Požari v naravi na Krasu, poplave v Vipavski dolini, žledolomi na notranjskem in razne iskalne akcije pogrešanih oseb. To je le nekaj primerov intervencij z večjim geografskim obsegom in velikim številom posameznikov ali ekip, ki so za dosego cilja razporejeni na različne lokacije.

Javljanje trenutne pozicije ekip ali posameznikov preko radijskih in telefonskih vez ter beleženje le-teh, je lahko nočna mora vsakega vodje.

Zato smo v aplikacijo FireApp vključili "check-in" možnost, ki v bazo pošlje podatek trenutne lokacije, časa, ter naziva ekipe ali posameznika. Na izbiro gasilca, se lahko podatek pošlje tudi v drugo društvo ali na višji nivo, kot je gasilska zveza, regijski štab, itd...

Vodja bo tako imel pregled nad pozicijo vseh ekip, na interaktivnem zemljevidu, do katerega bo lahko dostopal skozi aplikacijo FireApp oz. preko vsake naprave povezane v internet 

NAPOVEDOVANJE VAJ OPERATIVE

Aplikacijo FireApp boste v društvu lahko uporabili tudi kot pripomoček za napovedovanje vaj operative.

S preprosto izbiro datuma iz koledarja, ure iz časovnice ter z vnosom kratkega opisa, boste vsem članom poslali podatke, direktno v aplikacije. Podatki so poslani preko internetne povezave. V primeru, da naprava gasilca nima aktivne internetne povezave, bo sistem avtomatsko poslal podatke preko SMS.

Aplikacija na mobilni napravi gasilca, bo odprla okno s prejetimi podatki, gasilec pa bo lahko z enim pritiskom na gumb PRIDEM ali NE PRIDEM poslal povratno informacijo o udeležbi na dogodku, v bazo FireApp sistema.

Vodja pa bo imel stalno na voljo pregled nad zbranimi podatki o udeležbi znotraj aplikacije FireApp.

Tako bo načrtovanje vaj za vašo ekipo postalo enostavnejše!

Pozor iPhone uporabniki!

Ker ima družba Apple precej bolj kompleksen zakonik o zasebnosti, smo morali aplikacijo za iOS operacijski sistem prilagoditi. Zato so nekatere funkcije na tej platformi nekoliko okrnjene. Vsekakor pa vam bodo dostopne bistvene lastnosti FireApp sistema!

Pozor iPhone uporabniki!

Ker ima družba Apple precej bolj kompleksen zakonik o zasebnosti, smo morali aplikacijo za iOS operacijski sistem prilagoditi. Zato so nekatere funkcije na tej platformi nekoliko okrnjene. Vsekakor pa vam bodo dostopne bistvene lastnosti FireApp sistema!

© 2019 FireApp.eu. Vse pravice pridržane. Spletni dizajn: SpletnoMesto.si
Podjetje: Spletne, računalniške in glasbene storitve Martin Grošelj s.p.